praktyczne w laboratorium
13 | 19
marzec
2025
Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych. (MA-34L)
Szkolenie praktyczne w laboratorium
Termin szkolenia:
13 marca 2025, godz. 08:00-16:00
18 marca 2025, godz. 09:00-16:00
19 marca 2025, godz. 08:30-12:30
on-line, Gdynia,

03 | 10
kwiecień
2025
Metody referencyjne mikrobiologicznego badania wody. (MA-25L)
Szkolenie praktyczne w laboratorium
Termin szkolenia:
03 kwietnia 2025, godz. 08:00-16:00
09 kwietnia 2025, godz. 09:00-16:00
10 kwietnia 2025, godz. 09:00-13:00
on-line, Gdynia,

28 | 29
kwiecień
2025
Bakterie patogenne – diagnostyka Salmonella spp., Salmonella Enteritidis, Salmonella Typhimurium, Listeria monocytogenes, Listeria spp. w żywności, paszach i próbkach środowiskowych. (MA-3L)
Szkolenie praktyczne w laboratorium
Termin szkolenia:
28 kwietnia 2025, godz. 09:00-17:00
29 kwietnia 2025, godz. 08:30-12:30
on-line, Gdynia,
