Przejdź do zawartości
MaagLab
  • home
  • o nas
  • kalendarz
  • szkolenia
    • tematyka
      • mikrobiologia wody
      • mikrobiologia żywności
      • mikrobiologia inne
      • fizykochemia wody
      • fizykochemia ścieków
      • fizykochemia inne
      • osady ściekowe
      • systemowe
      • prawne
    • on-line
    • hybrydowe
    • stacjonarne
    • otwarte
    • zamknięte
    • praktyczne w laboratorium
    • warsztatowe
    • seminaria doskanalące
  • audity
  • kontakt
MaagLab
  • home
  • o nas
  • kalendarz
  • szkolenia
    • tematyka
      • mikrobiologia wody
      • mikrobiologia żywności
      • mikrobiologia inne
      • fizykochemia wody
      • fizykochemia ścieków
      • fizykochemia inne
      • osady ściekowe
      • systemowe
      • prawne
    • on-line
    • hybrydowe
    • stacjonarne
    • otwarte
    • zamknięte
    • praktyczne w laboratorium
    • warsztatowe
    • seminaria doskanalące
  • audity
  • kontakt
Wczytaj widok.

Wydarzenia Search and Views Navigation

Wydarzenie Views Navigation

  • Lista
  • Miesiąc
Dzisiaj
wrzesień 2022
pon. 19 wrzesień

Doskonalenie zapisów w laboratorium analitycznym.(MA-57)

- czyli jak dokumentować realizację działalności laboratoryjnej oraz działań systemowych

19 września 2022, godz. 09:00-14:00

on-line
Zapisy
śr. 28 wrzesień

Oznaczanie ChZT w wodzie i ściekach metodą spektrofotometryczną wg PN-ISO 15705:2005.(MA-51/ChZT)

Wdrożenie metody i problemy analityczne podczas realizacji badań.

28 września 2022, godz. 09:00-15:00

on-line
Zapisy
czw. 29 wrzesień

Zmienność wyników badań wody i niepewność pomiaru ilościowych metod mikrobiologicznych wg PN-ISO 29201:2022-02.(MA-56)

Szkolenie z elementami warsztatowymi

29 września 2022, godz. 09:00-15:00

on-line
Zapisy
  • Poprzednie szkolenia
  • Dzisiaj

archiwum szkoleń

  • polityka prywatności

Marta Borucka

+48 603 072 428
marta.borucka@maaglab.pl

Agnieszka Behnke

+48 609 738 100
agnieszka.behnke@maaglab.pl



Wszystkie Prawa Zastrzeżone. All rights reserved MAAG Lab 2021.
Przewiń do góry