mikrobiologia żywności
08
maj
2024
Przygotowanie próbek, w tym sporządzanie próbek analitycznych, wg arkuszy normy PN-EN ISO 6887 (1-6). (MA-9)
Termin szkolenia:
8 maja 2024, godz. 08:30-15:00
on-line,
Zapisy
13 | 14
maj
2024
Weryfikacja metod badań mikrobiologicznych w łańcuchu żywnościowym według wytycznych normy PN-EN ISO 16140-3:2021-07. (MA-17)
Szkolenie z elementami warsztatowymi
Termin szkolenia:
13 maja 2024, godz. 09:00-15:00
14 maja 2024, godz. 09:00-15:00
on-line,
Zapisy
10 | 12
czerwiec
2024
Doskonalenie działalności laboratorium badań mikrobiologicznych żywności, pasz i środowiska produkcji w odniesieniu do funkcjonowania systemu zarządzania w zakresie zasobów i kompetencji technicznych. (S-14Ż)
Seminarium doskonalące
Termin szkolenia:
10 czerwca 2024, godz. 09:00-17:00
11 czerwca 2024, godz. 09:00-17:00
12 czerwca 2024, godz. 09:00-12:00
Gdańsk-Sobieszewo,
Zapisy
19
wrzesień
2024
Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych. (MA-34)
Termin szkolenia:
19 września 2024, godz. 08:00-16:00
on-line,
Zapisy
19 | 25
wrzesień
2024
Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych. (MA-34L)
Szkolenie praktyczne w laboratorium.
Termin szkolenia:
19 września 2024, godz. 08:00-16:00 – on-line
24 września 2024, godz. 09:00-16:00 – praktyczne w Laboratorium PPNT w Gdyni
25 września 2024, godz. 08:30-12:15 – praktyczne w Laboratorium PPNT w Gdyni
on-line, Gdynia,
Zapisy