mikrobiologia żywności

23 kwiecień 2024
08 maj 2024

Przygotowanie próbek, w tym sporządzanie próbek analitycznych, wg arkuszy normy PN-EN ISO 6887 (1-6). (MA-9)

Termin szkolenia:

8 maja 2024, godz. 08:30-15:00

on-line,
Zapisy
13 | 14 maj 2024

Weryfikacja metod badań mikrobiologicznych w łańcuchu żywnościowym według wytycznych normy PN-EN ISO 16140-3:2021-07. (MA-17)

Szkolenie z elementami warsztatowymi

Termin szkolenia:

13 maja 2024, godz. 09:00-15:00
14 maja 2024, godz. 09:00-15:00

on-line,
Zapisy
10 | 12 czerwiec 2024

Doskonalenie działalności laboratorium badań mikrobiologicznych żywności, pasz i środowiska produkcji w odniesieniu do funkcjonowania systemu zarządzania w zakresie zasobów i kompetencji technicznych. (S-14Ż)

Seminarium doskonalące

Termin szkolenia:

10 czerwca 2024, godz. 09:00-17:00
11 czerwca 2024, godz. 09:00-17:00
12 czerwca 2024, godz. 09:00-12:00

Gdańsk-Sobieszewo,
Zapisy
19 wrzesień 2024

Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych. (MA-34)

Termin szkolenia:

19 września 2024, godz. 08:00-16:00

on-line,
Zapisy
19 | 25 wrzesień 2024

Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych. (MA-34L)

Szkolenie praktyczne w laboratorium.

Termin szkolenia:

19 września 2024, godz. 08:00-16:00 – on-line
24 września 2024, godz. 09:00-16:00 – praktyczne w Laboratorium PPNT w Gdyni
25 września 2024, godz. 08:30-12:15 – praktyczne w Laboratorium PPNT w Gdyni

on-line, Gdynia,
Zapisy