mikrobiologia żywności

18 maj 2022
27 maj 2022

Weryfikacja metody wykrywania Salmonella spp. według normy PN-EN ISO 6579-1:2017-04 zgodnie z wytycznymi normy PN-EN ISO 16140-3:2021-07. (MA-17/S)

Szkolenie z elementami warsztatowymi

Termin szkolenia:

27 maja 2022, godz. 09:00-15:00

on-line,
Zapisy
02 czerwiec 2022

Zakres elastyczny w praktyce: wdrażanie i zarządzanie na podstawie badań w mikrobiologii, biochemii i biologii. (MA-15)

Termin szkolenia:

2 czerwca 2022, godz. 09:00-15:00

on-line,
Zapisy
21 czerwiec 2022

Szacowanie niepewności pomiaru w mikrobiologicznych metodach ilościowych wg PN-EN ISO 19036:2020-04. (MA-45)

Szkolenie z elementami warsztatowymi

Termin szkolenia:

21 czerwca 2022, godz. 09:00-15:00

on-line,
Zapisy