mikrobiologia żywności

19 | 25 wrzesień 2024

Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych. (MA-34L)

Szkolenie praktyczne w laboratorium.

Termin szkolenia:

Nie ma już miejsc na zajęcia w laboratorium w terminie 24-25 września. Zapraszamy w nowym terminie 19 września online, 1-2 października zajęcia praktyczne.

on-line, Gdynia,
Brak miejsc
19 | 02 wrzesień - październik 2024

Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych. (MA-34L)

Szkolenie praktyczne w laboratorium.

Termin szkolenia:

19 września 2024, godz. 08:00-16:00 – on-line
1 października 2024, godz. 09:00-16:00 – praktyczne w Laboratorium PPNT w Gdyni
2 października 2024, godz. 08:30-12:15 – praktyczne w Laboratorium PPNT w Gdyni

on-line, Gdynia,
Zapisy
14 | 15 październik 2024

Weryfikacja metod badań mikrobiologicznych w łańcuchu żywnościowym według wytycznych normy PN-EN ISO 16140-3:2021-07. (MA-17)

Szkolenie z elementami warsztatowymi

Termin szkolenia:

14 października 2024, godz. 09:00-15:00
15 października 2024, godz. 09:00-15:00

on-line,
Zapisy
08 listopad 2024
13 listopad 2024
14 listopad 2024
22 listopad 2024

Przygotowanie próbek, w tym sporządzanie próbek analitycznych wg pierwszego arkusza normy PN-EN ISO 6887-1, z uwzględnieniem dyspozycji ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024. (MA-9)

Przygotowanie próbek zbiorczych, pulowanie próbek, sporządzanie dużych naważek z wybranymi elementami kolejnych arkuszy normy PN-EN ISO 6887 (2-5)

Termin szkolenia:

22 listopada 2024, godz. 09:30-13:30

on-line,
Zapisy
29 listopad 2024

Walidacja większej próbki analitycznej dla metod jakościowych wg zmiany do ISO 16140-4:2020/Amd 1.

Termin szkolenia:

29 listopada 2024, godz. 08:00-10:00.

on-line,
Zapisy